Visualització de contingut web

Accessibilitat

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la informació d¿aquest portal a disposició del nombre més gran de ciutadans i ciutadanes tot evitant-ne l'exclusió i promovent l'accessibilitat per tal d'aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puga navegar per les seues pàgines sense trobar-hi dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-la d'acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (vegeu «Grandària de text») que permet augmentar i reduir les fonts; es pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentre es fa clic sobre la tecla «Control».

Aquest portal web ha sigut desenvolupat seguint la norma UNE 139803:2012 i s'ajusta a les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI), del Consorci per a la World Wide Web (W3C), per al seu nivell AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant de forma contínua l'accessibilitat d'aquest portal. Per això esperem la vostra col·laboració i vos invitem a ajudar-nos a continuar millorant aquest lloc web per mitjà de l'enviament de comentaris i suggeriments en la secció «Contacte», que està al peu de pàgina d'aquest portal.

Gràcies per visitar-nos.